Korkealaatuiset auto- ja tuulilasipalvelut Kangasalla

Kivitikka on erikoistunut auto- ja tuulilasipalveluihin. Palvelut sisältävät lasien vaihdot sekä korjaukset kaiken merkkisiin autoihin – tehdastakuulla. 

Kivitikan korjaamo sijaitsee Kangasalla, jonne on nopea saapua mistä päin Pirkanmaata tahansa. Ota yhteyttä ja varaa aika asiantuntevaan, mutta edulliseen huoltoon.

Yhteystiedot ja sijainti

Tuulilasien ja muiden autolasien korjaukset sekä vaihdot

Kivitikan ammattitaitoinen henkilökunta toteuttaa tuulilasien korjaukset ja vaihdot kaiken merkkisiin, mallisiin ja ikäisiin autoihin. Kaikille töille annetaan tehdastakuu. Mikäli korjattu tai vaihdettu lasi rikkoutuu, halkeaa tai alkaa vuotamaan itsestään, vaadittavat korjaukset suoritetaan veloituksetta.

Rikkoutunut auton lasi on aina turvallisuusriski ja sen korjauksesta tulisi huolehtia mahdollisimman nopeasti. Mikäli kyseessä on rikkoutunut tuulilasi, on korjaus usein mahdollinen vaurion laajuudesta ja laadusta riippuen. Ammattilaisen korjaama tuulilasi on yhtä vahva kuin alkuperäinen, ehjä lasi. Auton sivu- ja takalasit sen sijaan murenevat rikkoutuessaan, joten niiden kohdalla lasin vaihto on ainoa vaihtoehto.

Kiveniskemän, halkeaman tai muun vaurion sattuessa, tuo autosi tarkastettavaksi. Kivitikan henkilökunta arvioi tilanteen ja päättää, onko korjaus mahdollinen vai täytyykö tuulilasi vaihtaa. Päädyttiinpä sitten autolasin korjaukseen tai vaihtoon, työ hoidetaan yleensä jo saman päivän aikana. Enimmillään joudut odottamaan huollon valmistumista seuraavaan päivään.

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä toimija

Kivitikka toimii yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Mikäli sinulla on autollesi lasivakuutus, on autolasin korjaus sinulle maksuton. Tuulilasin vaihdosta maksat vain omavastuusi verran, loput laskutetaan vakuutusyhtiöltäsi. 

Muistathan, että autolasivahingot eivät aiheuta bonusmenetyksiä.

Tutustu myös muovihitsauspalveluihin
Yhteydenottokuva

Kivitikka toteuttaa tuulilasipalvelut nopeasti ja laadukkaasti Kangasalla. Ota yhteyttä ja varaa aika!

Yhteystiedot