MONIPUOLISET MUOVIHITSAUSPALVELUT KANGASALLA

Muovihitsauspalvelut ovat autokorjaamo Kivitikan ydinosaamista. Yritys toteuttaa erilaiset muovihitsaustyöt vankalla 20 vuoden kokemuksella. 

Kangasalla sijaitsevalle korjaamolle on vaivatonta ja nopeaa saapua koko Pirkanmaan alueelta. Ota yhteyttä ja kysy lisää, tai kerro miten voisimme palvella sinua.

Yhteystiedot ja sijainti

Muovihitsauksen ammattilaiset apunasi

Muovihitsaus on erikoistumista ja vahvaa ammattitaitoa vaativa ala. Kivitikan kokeneet ja taitavat työntekijät varmistavat korkealaatuisen työnjäljen sekä kovaakin käyttöä moitteettomasti kestävät liitokset myös vaativissa muovihitsaustöissä. Huolelliset esivalmistelut yhdistettynä asianmukaisella kalustolla toteutettuun tarkkaan työstämiseen ja lopulliseen viimeistelyyn takaavat erinomaisen lopputuloksen.

Muovihitsauksella voidaan korjata ja työstää muun muassa auton puskureita, mopoautoja, moottoripyörien katteita sekä peräkärryjen kuomuja. Muistathan kuitenkin, että kaikki muovi ei ole hitsattavaa, joten otathan yhteyttä, mikäli olet epävarma – Kivitikan ammattilaiset ovat apunasi!

Työn laajuudesta ja vaativuudesta riippuen valmista tulee yleensä jo saman päivän aikana. Kaikille muovihitsaustöille myönnetään tehdastakuu. Mahdolliset korjaukset siis tarjotaan asiakkaalle veloituksetta.

Ota yhteyttä

Yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa

Kivitikka on vakuutusyhtiöiden valtuuttama autokorjaamo. Tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan osa työn kuluista laskutetaan vakuutusyhtiöltäsi ja sinun maksettavaksesi jää ainoastaan omavastuusumma. Voit kysyä lisää vakuutusasioista ottamalla yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.

Tutustu myös tuuli- ja autolasipalveluihin
Yhteydenottokuva

Hanki laadukkaat muovihitsauspalvelut luotettavalta autokorjaamolta Kangasalta. Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio työllesi!

Yhteystiedot